Velykų Zuikučio dirbtuvėlėje

                Prieš pat Velykas mūsų nameliuose vyko edukacinis kiaušinių marginimo užsiėmimas. Jį pavadinome Velykoų Zuikučio (užimtumo specialistės Romos Stankienės) margučių dirbtuvėle. Pasimokyti marginti kiaušinius senoviniu būdu - vašku, susirinko didelis būrys vaikučių ir suaygusių. Kruopščiai, palinkę prie indelių, margučiams ornamentus kūrė mūsų namelių globotiniai ir vaikų dienos centro lankytojai, socialiniai darbuotojai ir padėjėjai. Per žibuoklėmis pasipuošusį parką atskubėjo Žagarės vaikų lopšelio darželio ,,Vyšniukas" vaikučiai su auklėtojomis. Sužinojusios  apie vyksiantį užsiėmimą, atvyko ir keletas mamų žagariečių su savo atžalomis. Visą popietę nameliuose jautėsi vaško kvapas, girdėjosi jaukus vaikų klegesys, savo ir draugų margintų kiaušinukų aptarimas, diskusijos.

            Pasitinkant Atvelykio šventę, Velykų Zuikučio dirbtuvėlė persikėlė į vaikų dienos centro skyrių, įsikūrusį Skaistgiryje. Lankytojai taip pat mokėsi marginti kiaušinius vašku.

Susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais

2024-03-26 vyko susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais.

Susitikimas su Klebonu

Penktadienį Joniškio bendruomeniniuose vaikų globos namuose lankėsi Kriukų parapijos Klebonas. 

Velykų belaukiant

Vakar gerovės centro socialinė darbuotoja, dirbanti su šeimomis, dalyvavo edukacijoje, skirtoje artėjančioms šv. Velykoms.