Šeimos šventė

 

Gegužės 17 d. Žagarės socialinių paslaugų centre  paminėta Šeimos šventė. Globotiniai  sulaukė atvykstančių savo mamų, tėčių, močiučių, kitų šeimos narių, globėjų.

Šiais metais, gausiai susirinkusiems svečiams, apie tėvų ir vaikų tarpusavio santykius kalbėjo psichologė Lijana Kalpokienė. Kartu su tėvais bendravo Žagarės socialinių paslaugų centro direktorė Raimonda Doviltienė,  socialiniai darbuotojai, seniūnijų socialiniai darbuotojai, Joniškio rajono savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus vyriausioji specialistė Danguolė Ginkutė.

Vaikai, paruošti užimtumo specialistės Romos Stankienės, svečiams ir savo artimiesiems dainavo daineles, šoko nuotaikingus šokius, skyrė pačius gražiausius žodžius. Susirinkusius  sveikino vaikų dienos centro ,,Spindulys“ dainininkai.  Koncerto pabaigoje globotiniai tėvams dovanojo rankų darbo suvenyrus. Vėliau tėvai ir vaikai šiltai bendravo kambariuose.

Žagarės socialinių paslaugų centro darbuotojai dėkoja seniūnams, seniūnijų socialiniams darbuotojams, Joniškio socialinių paslaugų centrui už pagalbą, suteiktą transportą tėvams atvykti į šventę.

Žagarės socialinių paslaugų centre tėvai laukiami  bet kada, ne vien tik per šventes. Juk jų vaikai čia gyvena ir visada labai, labai laukia savo artimųjų. 

 

Susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais

2024-03-26 vyko susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais.

Susitikimas su Klebonu

Penktadienį Joniškio bendruomeniniuose vaikų globos namuose lankėsi Kriukų parapijos Klebonas. 

Velykų belaukiant

Vakar gerovės centro socialinė darbuotoja, dirbanti su šeimomis, dalyvavo edukacijoje, skirtoje artėjančioms šv. Velykoms.