Negalia netrukdo džiaugtis gyvenimu

    Joniškio r. savivaldybės Jono Avyžiaus viešojoje bibliotekoje eksponuojama mūsų klientės paroda. Alma joniškiečius kviečia pasigrožėti savo fotografijų paroda "Aš myliu gintarinę Palangą".

      Alma gimė ir augo Joniškyje. Moteris nuo gimimo yra silpnaregė, tačiau tai netrukdo kurti ir dalintis gamtos vaizdais. Alma labai mėgsta muziką, šokius, keliones, būti gamtoje, taip pat nuo 47 metų kuria eiles. Moteris taipogi domisi fotografija. Ši paroda skirta atskleisti rudenišką Palangos grožį, magišką aplinką, jūros gražumą. 

       Prie parodos įgyvendinimo prisidėjo Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro asmeninė asistentė Andra Šoblienė ir Joniškio r. savivaldybės Jono Avyžiaus viešoji biblioteka. Kviečiame užsukti ir pasigrožėti. 

 

 

Šeimų šventė Joniškyje

Šiandien, saulėtą ir šiltą, pavasario dieną Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro socialinės darbuotojos darbui su šeimomis į nuotaikingą šventę kvietė šeimas, su kuriomis dirba.

Paminėjome vaiko ir šeimos dieną

Vakar Žagarėje ir Joniškyje buvo organizuojami renginiai paminėti vaiko ir šeimos šventę.

Paminėjome Europos dieną

Europos diena - kasmetinė tarptautinė šventė, simbolizuojanti Europos taiką ir vienybę. Šios šventės minėjimas vyko ir Žagarėje.