Draugystės popietė

Saulėtą ketvirtadienio popietę visi mūsų namelių globotiniai rinkosi į tradicinę draugystės popietę ,,Tai sukas, tai sukas draugystės ratukas". Į renginį atvyko Žagarės gimnazijos 10 a kl. mokiniai: Diana Sakalauskaitė, Greta Žemkutė,10b kl. mokiniai: Erika Lukšaitė, Simona Karabūnaitė, Saulius Zibertas, Rokas Balčiūnas, 9b kl. mokiniai: Živilė Malakauskaitė, Erika Zibertaitė ir mokytoja Laima Levinskienė, bibliotekininkė Diana Vaičiulienė. Popietės pradžioje: pagrindinė popietės taisyklė - draugystė. Prisistatė gimnazijos mokiniai, prisistatėme ir mes. Ingrida Petravičiūtė, Samanta Venckutė, Orinta Žvinytė, sesutė ir broliukas Skirmantė ir Neivydas Galzinai suvaidino vaizdelį ,,Laimės mįslė". Mūsų mažųjų globotinių ansamblis padainavo nuotaikingą dainelę. Renginio dalyviai neturėjo kada nuobodžiauti. Dalyvavo šokyje su balionais, piešė draugystės piešinį, formavo iš virvutės širdelės formos figūrą, kūrė ir šoko ritminį šokį, vaidino spektakliukus su lėlėmis. Smagiausia buvo dalyvauti loterijoje, kurioje visi bilietai laimingi.

Pasivaišinę gardžia arbata ir pyragėliais, laukėme sprendimo, kas tapo šauniausia mergina ir šauniausiu vaikinu. Jais pripažinti dešimtokė Diana Sakalauskaitė ir devintokas Lukas Kietis. Paguodos prizai įteikti patiems droviausiems renginio dalyviams Sauliui Zibertui ir Rokui Balčiūnui.

Susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais

2024-03-26 vyko susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais.

Susitikimas su Klebonu

Penktadienį Joniškio bendruomeniniuose vaikų globos namuose lankėsi Kriukų parapijos Klebonas. 

Velykų belaukiant

Vakar gerovės centro socialinė darbuotoja, dirbanti su šeimomis, dalyvavo edukacijoje, skirtoje artėjančioms šv. Velykoms.