Bičiulių susitikimas „Draugystės šypsena“

Nėra pasaulyje didesnio turto už draugystę ir nuoširdų bendravimą. Dienos socialinės globos skyrius jau ketvirti metai birželio mėnesį rengia bičiulių susitikimą „Draugystės šypsena“, Tai puiki proga susitikti su senais draugais ir susipažinti su naujais. Šiemet į draugų susitikime dalyvavo Jurdaičių socialinės globos namų, Kuršėnų VŠĮ Dienos centro sutrikusio intelekto asmenims ir Žagarės socialinių paslaugų centro Dienos socialinės globos skyriaus kolektyvai.

Susitikimas prasidėjo ekskursija į Žagarės dvaro rūmus, Regioninio parko rekreacijos vadybininkė Modesta Bielskienė susirinkusius sudomino pasakojimu apie rūmų praeitį ir dabartį, Žagarės miesto istoriją, kultūrą.

Kupina įspūdžių buvo ir antroji dienos pusė. „Draugystės šypsenos“ dalyvius pasveikino ir geros nuotaikos palinkėjo Centro direktorė Raimonda Doviltienė. Kolektyvai pristatė savo estafetes, žaidimus. Skambėjo skardus juokas, padrąsinantys šūksniai, liejosi emocijos. Draugų būryje visad smagu ir linksma, todėl laikas praėjo nepastebimai. Susitikimo pabaigoje visi dalyviai buvo apdovanoti „Draugystės šypsenos“ medaliais, kolektyvai dovanomis. Labai nesinorėjo išsiskirti, todėl nutarėm susitikti dar nekartą.

Dėkojame fotografui Jonuo Jurevičiui, kuris įamžino smagias akimirkas, visiems darbuotojams padėjusiems surengti tikrą šventę tikriems draugams.

                                                                                                        Socialinė darbuotoja Svietlana Riškienė

 

Susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais

2024-03-26 vyko susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais.

Susitikimas su Klebonu

Penktadienį Joniškio bendruomeniniuose vaikų globos namuose lankėsi Kriukų parapijos Klebonas. 

Velykų belaukiant

Vakar gerovės centro socialinė darbuotoja, dirbanti su šeimomis, dalyvavo edukacijoje, skirtoje artėjančioms šv. Velykoms.