Apdovanoti rajono globėjai

          Savo gyvenime dažnai vadovaujuosi labai prasminga ir pagrįsta vieno išmintingo žmogaus citata – yra trys pasaulio galios: išmintis, jėga ir laimė.  Žmonių, globojančių tėvų netekusius vaikus išmintis ir stiprybė sukuria svarbiausią  gėrį – laimingus vaikus. Ačiū Jiems. (Joniškio rajono savivaldybės meras Vitalijus Gailius)

      Joniškio miesto šventės "DraugAukime" metu Joniškio rajono savivaldybės meras V. Gailius apdovanojo 2 rajono šeimas, namų šilumą ir meilę skyrusias be tėvų globos likusiems vaikams. Miesto šventės metu mero padėkos raštai įteikti Dianai ir Artūrui Kideliams bei Gražinai ir Stasiui Surgautams – už pasidalijimą namų šiluma, atsakingumą, dėmesį ir rūpestį vaikais, netekusiais tėvų globos, už besąlygišką meilę ir pavyzdį, kuris leidžia siekti svajonių ir tikslų.Globėjai yra nepaprasti žmonės, kurių širdyse neišmatuojamos gėrio upės, o rankose - trapūs vaikų gyvenimai. Šių žmonių dėka užauga stiprūs ir laimingi žmonės. 

 

   

   

Šeimų šventė Joniškyje

Šiandien, saulėtą ir šiltą, pavasario dieną Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro socialinės darbuotojos darbui su šeimomis į nuotaikingą šventę kvietė šeimas, su kuriomis dirba.

Paminėjome vaiko ir šeimos dieną

Vakar Žagarėje ir Joniškyje buvo organizuojami renginiai paminėti vaiko ir šeimos šventę.

Paminėjome Europos dieną

Europos diena - kasmetinė tarptautinė šventė, simbolizuojanti Europos taiką ir vienybę. Šios šventės minėjimas vyko ir Žagarėje.