"Virtienių restoranėlyje" - mūsų klientės paroda

         Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro asmeninės asistentės Andros klientė Alma kviečia užsukti į „Virtienių restoranėlį“ ir pasigrožėti jos ekponuojama paroda. Gamta, kuri mus supa yra pati magiškiausia ir gražiausia, o mums tereikia išmokti ja gėrėtis. Almos paroda apie Joniškio ir Žagarės kraštą, kuris tarytum apgaubtas mėlyno dangaus skaiste, kviečia grožėtis, gėrėtis ir pajausti tai, ką fotografuodama išjautė autorė.

        Dėkojame „Virtienių restoranėlis“ kūrėjai ir vadovei Neringai Striūgaitei už pakvietimą ir suteiktą galimybę Almos fotografijas eksponuoti jos restoranėlyje. L. Karaliūnui dėkojame už parodai paskolintus nuotraukų rėmelius ir šiltą bendravimą bei bendradarbiavimą. Nuoširdų Ačiū tariame asmeninei asistentei Andrai, kuri neskaičiuodama laiko padeda, prisideda ir skatina gražių idėjų igyvendinimą. 

 

 

Šeimų šventė Joniškyje

Šiandien, saulėtą ir šiltą, pavasario dieną Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro socialinės darbuotojos darbui su šeimomis į nuotaikingą šventę kvietė šeimas, su kuriomis dirba.

Paminėjome vaiko ir šeimos dieną

Vakar Žagarėje ir Joniškyje buvo organizuojami renginiai paminėti vaiko ir šeimos šventę.

Paminėjome Europos dieną

Europos diena - kasmetinė tarptautinė šventė, simbolizuojanti Europos taiką ir vienybę. Šios šventės minėjimas vyko ir Žagarėje.